Vrábel Krisztina
Vrábel Kriszta, ételfotós, gasztroblogger, két kisfiú édesanyja
"10 éve írom a Dolce Vita gasztroblogot. Megszámlálhatatlan mennyiségű receptet próbáltam ki, formáltam a magam ízlésére, vagy találtam ki az elmúlt időszakban. Rengeteget tanultam, tapasztaltam az alapanyagokról, ételekről, táplálkozásunkról. Ezt a tudást szeretném felhasználni arra, hogy olyan recepteket osszak meg másokkal, amelyek egészségesek, fogyni lehet velük, amelyekkel teljes értékű étrendet követhetünk (nem kúraszerűen, hanem folyamatosan), lemondások nélkül, és ami a legfontosabb, élvezetesen.
Azt az étrendet mutatom be a 160 g oldalon, amely nekem segített kigyógyulni az inzulinrezisztenciából, amellyel újra egyensúlyba (és versenysúlyba) kerültem.
Jelszavam: 'Slow food, slow carb'. Azaz válts természetesre, egyél valódi ételeket!"
"10 éve írom a Dolce Vita gasztroblogot. Megszámlálhatatlan mennyiségű receptet próbáltam ki, formáltam a magam ízlésére, vagy találtam ki az elmúlt időszakban. Rengeteget tanultam, tapasztaltam az alapanyagokról, ételekről, táplálkozásunkról. Ezt a tudást szeretném felhasználni arra, hogy olyan recepteket osszak meg másokkal, amelyek egészségesek, fogyni lehet velük, amelyekkel teljes értékű étrendet követhetünk (nem kúraszerűen, hanem folyamatosan), lemondások nélkül, és ami a legfontosabb, élvezetesen.
Azt az étrendet mutatom be a 160 g oldalon, amely nekem segített kigyógyulni az inzulinrezisztenciából, amellyel újra egyensúlyba (és versenysúlyba) kerültem.
Jelszavam: 'Slow food, slow carb'. Azaz válts természetesre, egyél valódi ételeket!"
160 grammos szénhidrátdiéta: Grill és air fryer - Egész évben nyár!
-10%
160 grammos szénhidrátdiéta 1. rész - Finom falatok, lemondás nélkül
-24%