Leírás
Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt könyvsorozatának negyedik kötete ezúttal az év legszebb időszakán kalauzolja át az olvasót. A magyar gasztronómia nagy utazója a disznóvágáskor készülő ételeket, a tradicionális böjti recepteket, a karácsonyi és szilveszteri hagyományos fogásokat és a legfinomabb ünnepi süteményeket válogatta össze. Olyan ízeket, emlékeket és érzéseket idéz meg, melyek mindannyiunkban ott vannak, és elég egy apró kis szikra, hogy felidézzük őket.
Gasztronómiai identitásunk fontos mozaikdarabkái ezek az ételek, őrizzük meg őket a jövendő generációk számára is.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Kiadó | Stratcomm Kft. |
Kiadás éve | 2024 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma | 239 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ |
Súly | 1068 gr |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
ISBN | 9786158057660 |
Kötött áras könyv
Ez a termék az árkötöttségi törvény (1997. évi CXL.törvény, VIII/A) hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a megjelenéstől számított 1 éven belül 10 %-nál nagyobb kedvezményt a fogyasztói árból nem kaphat rá a vásárló, beleértve az ingyenes szállítási díjat is. A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a fogyasztói ár 10 %-át.